20110826


-just nu far en rosa boll omkring på vårt hotellrum ^^ inuti den bollen finns världens sötaste tiger som inte riktigt förstår hur han ska göra utan åker in i allt hela tiden. Vi har även köpt en tugg/klätter sak åt honom, för han biter alltid på allt och han älskar att klättra så den blev om bra, tyvärr är den en plinga längst ner som vi nog kommer måsta ta bort för han är som galen i den ^^

egentligen har inte mkt hänt sen sist. Vi har kollat på fler lägenheter och ev funnit en. Den ligger på forigner street (för er som varit i kunming) har ett mellanstort sovrum, ett ganska litet men mysigt vardagsrum med massa soffor och en tv, en liiiiten liten toa men väldigt fräsh så det gör inte så mkt, ett fräsht och ganska stort kök. Ett stort sovrum ( med tvättmaskin i hörnet vilken är lika bra så slåss vi inte om rummen utan det spelar som inte så stor roll) och ett kontor som vi inte kommer fa så stor nytta av men men. Den ligger på 3000 i månaden men eftersom sinoteket lovade oss en fräsh lägenhet för 2000 så ska dom stå för mellanskillnaden vilket känns najs :) så ev kanske vi flyttar dit om typ någon dag eller så. Dock så måste man typ betala in 10 månaders hyra direkt...något som inte känns så najs, men vi har väl inte så mkt val så det är väl bara att skrapa ihop 10000 var tills på typ söndag eller nått....men sinoteket sa att dom skulle hjälpa oss om det behövs så det borde väl som lösa sig kan man tycka.

Dock så har vi fått jättemkt mixtrade budskap om skolan, vi har nämligen varit i lokalerna men det ligger inte på campus (som det var lovat att vi skulle gå på) så vi sa det till sinoteket som ringde skolan och sen sa ”men det ligger ju visst på campuset?” vi ba...”nej...det är ett hyreshus vid green lake”....så aah, kul...men ja, vi märker väl. Vill dock väldigt gärna studera på campus eftersom vi vet hur otroligt fint det är där...

i öveigt har vi ätit och fikat en massa gott och hängt på mysiga ställen så här har ni lite bilder så blir det här ett lite gladare och trevligare inlägg än de förra(vill dock tillägga att vi inte alls är nöjda med situationen för inget är löst än men det är ju som dumt att gå omkring och vara arg hela dagarna) men ja, ta hand om er :D puss!!














Kommentarer
Postat av: mamma Maria

Vet inte hur jag missade att du hade skrivit, sorry. Det känns ju skönt att ni försöker vara positiva och det kommer att ordna sig. Hoppas att Saras ben har läkt bra och att det fixar sig med lägenheten.

Kramar

2011-08-27 @ 06:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0