20110830

halloj!!

okej så egentligen har inte så mkt hänt, eller jag vet inte...

i förrgår skrev vi under den (jätteroligt att man alltså ska ge sitt fingeravtryck och allt, himla jobbiga kineser är!!) men dock så har vi fortfarande inte fått en kopia på kontraktet eftersom vi fortfarande inte betalat....

såhär är det att i kunming måste man betala 6 månaders hyra i förväg...hyran ligger på 3k i månaden, plus en deposition på 3k och en avgift till mäklaren på 3k....och i kina får man max ta ut 3k om dagen....så vi betalade landladyn 5k (allt vi hade och fick ut typ) idag har vi tagit ut 3k som vi ska betala mäklaren imorn och sen har skolan flyttat över 15k till vår mentor som ska ta ut det och betala så snart som möjligt och sen ska vi ta ut 1000 som vi då betalar så snart som möjligt..men hon är grymt arg på oss eftersom Holly (vår mentor) lovade henne att vi skulle betala på tisdag men pengarna kommer inte ha hunnit komma tills dess...men aah...får hoppas hon kan ha lite överseende...

massa tjorv!!!!!! men vi har gjort så att jag betalar allt och sen betalar sara igen mig så blir det lättare...hoppas vi...aah...och sen för vi över 15000 till skolan. typ...massa tjaffs och det känns jättedåligt att vi bor i en lägenhet som inte är betald för än (speciellt när vi vet att hon är jättearg) men finns ju som inget att göra.

sen var vi ute på datamarknaden idag och köpte grejjer vi behöver för att fixa internet (dock kommer vi måsta ha två sladdar för vi orkar inte köpa wifi som vi ändå bara kan använda ett år liksom...pengarna tickar verkligen bara iväg, blir galen men antar att det är ju som så första månaden.

vi var även på Walmart och köpte in ex tvättmedel, schampo glas osvosv...så där gick de nå hundra och bläh....nog för att det är grymt tur att det är kina så blir det inte HUR dyrt som helst...internet kommer allt som allt för oss att ha kostat 200 kr innan vi ens börjat använda det....men 100 var är ju inte hela världen, sen kommer det kosta 75 kr var för oss per månad typ, och vatten och el och gas kommer ligga på 50 kr var i månaden, så eftersom hyran är betald(snart) för ett halvår så kommer vår hyra att ligga på typ 125 kr i månaden så måste lägga om budgeten åde ^^

ska försöka fixa csn imorn också så kanske jag kan få massa pengar nästa vecka vilket skulle vara najs ^^ så jag kan betala igen min mamma (var ju inte riktigt planerat att måste betala 30k bara sådär:P) och äntligen få fason på min ekonomi :) har helt seriöst ingen aning vad jag spenderat eller hur mkt jag har kvar...men bara att ta det som det kommer antar jag.

när vi betalt lägenheten i slutet av veckan ska vi t polisen och registrera oss och sen kunna skaffa studentvisum, så vi faktiskt får stanna hela året, annars kan det bli massa fängelse, något vi inte är superpeppade på ;P

vi har heller inte fått schema eller klasser, vi ska typ få välja imorn, fattar inte riktigt men vi märker väl, och då ska vi även få våra studentkort (känns vuxet och bra) så hoppas hela skolbiten kommer fixas imorn(och csn), så är det bara visum och lägenheten som är the main thing så nästa vecka borde allt vara fixat!

dock så har vi fått reda på att det kommer kosta 10kr varje gång vi kommer hem senare än 12 för våran vakt är sär och vill ha betalt för att släppa in oss....så vi är inte gladast...men vad ska man göra liksom....tror inte det hjälper att börja bråka med honom ...hans försvar var (jag är ju gammal) jamen du blir inte yngre för att du tar betalt för att öppna en dörr!!!!!!!menmen

ikväll ska vi ta en gossipgirl kväll och bara chilla med nötter och frukt ...och glass^^ och försöka att inte tänka på att vi bor i en obetald lägenhet UTAN VARMVATTEN!!! you heard me... väldigt kallt att duscha ska ni se! men förhoppningsvis är det fixat snart...dom sa typ 2 veckor men kineser är ganska snabba ändå... och internet ska vara fixat inom 46 timmar typ, så aaah...bara att vänta ut och ta allting som det kommer så borde nog allting lösa sig.

nu ska jag ge upp uppdateringen eftersom ni nog ändå inte orkar läsa så här mycket!!vill bara avsluta med att jag nu officiellt har en kompis i kina som är flicka. hon smsade och sa att hon saknade mig så då är det på riktigt. jag är nöjd, annars har jag typ bara killar som kompisar, och tjejbekanta typ...gillas med vänner ^^ 

nu är ni garanterat less på att läsa så skriver när vi fått internet hemma (så får ni se massa bilder för då har jag ju både datorn och kameran) vi höres, puss!





20110827


hejsan!
känner att hur jag än gör så blir min blogg fylld av text bara så här har ni en riktigt bildbloggsinlägg!
vi for ut igår och firade...vet itne riktigt vad vi firade men vi hade kul med vänner och här får ni lite suddiga bilder från igår alltså! :D

BILDER FRÅN MIXCLUBBBBB


Nana and fern

nana och kille jag inte minns namnet och lite av jack

Fern

Gabriel och Sara

Nana


vet inte hur man vänder bilder på mac så här har ni en sne bild på mig och nana

BILDER FRÅN THE MASK


Jack fern och nana

Fern och nana

Jack och fern

Sara och jack

Shadow och Sara

randomdude, ser inte vem tjejen är och Shadow


BILDER FRÅN SUNNYBARRRRRR!!!
(favvostället)


världens finaste tjej!! hon heter nått i stil med "shaoshao" men det är som svårt att veta exakt vad hon heter om man inte får se det skrivet typ, men nått sånt iaf, love her!!!



再见!!!




20110826


-just nu far en rosa boll omkring på vårt hotellrum ^^ inuti den bollen finns världens sötaste tiger som inte riktigt förstår hur han ska göra utan åker in i allt hela tiden. Vi har även köpt en tugg/klätter sak åt honom, för han biter alltid på allt och han älskar att klättra så den blev om bra, tyvärr är den en plinga längst ner som vi nog kommer måsta ta bort för han är som galen i den ^^

egentligen har inte mkt hänt sen sist. Vi har kollat på fler lägenheter och ev funnit en. Den ligger på forigner street (för er som varit i kunming) har ett mellanstort sovrum, ett ganska litet men mysigt vardagsrum med massa soffor och en tv, en liiiiten liten toa men väldigt fräsh så det gör inte så mkt, ett fräsht och ganska stort kök. Ett stort sovrum ( med tvättmaskin i hörnet vilken är lika bra så slåss vi inte om rummen utan det spelar som inte så stor roll) och ett kontor som vi inte kommer fa så stor nytta av men men. Den ligger på 3000 i månaden men eftersom sinoteket lovade oss en fräsh lägenhet för 2000 så ska dom stå för mellanskillnaden vilket känns najs :) så ev kanske vi flyttar dit om typ någon dag eller så. Dock så måste man typ betala in 10 månaders hyra direkt...något som inte känns så najs, men vi har väl inte så mkt val så det är väl bara att skrapa ihop 10000 var tills på typ söndag eller nått....men sinoteket sa att dom skulle hjälpa oss om det behövs så det borde väl som lösa sig kan man tycka.

Dock så har vi fått jättemkt mixtrade budskap om skolan, vi har nämligen varit i lokalerna men det ligger inte på campus (som det var lovat att vi skulle gå på) så vi sa det till sinoteket som ringde skolan och sen sa ”men det ligger ju visst på campuset?” vi ba...”nej...det är ett hyreshus vid green lake”....så aah, kul...men ja, vi märker väl. Vill dock väldigt gärna studera på campus eftersom vi vet hur otroligt fint det är där...

i öveigt har vi ätit och fikat en massa gott och hängt på mysiga ställen så här har ni lite bilder så blir det här ett lite gladare och trevligare inlägg än de förra(vill dock tillägga att vi inte alls är nöjda med situationen för inget är löst än men det är ju som dumt att gå omkring och vara arg hela dagarna) men ja, ta hand om er :D puss!!














20110825

Halloj!
Så nu kanske ni tänker ”nu har sofia och sara varit i kunming i en vecka så nu borde väl allt vara fixat och klart” men så är ju då inte fallet.

Vi är fortfarande på hotellet (som jag har varit tvungen att betala för vår mentor är som hon är) men sinoteket ska iaf betala tillbaka...antar vi.



Inte så mycket har egentligen hänt, vi har letat efter lägenheter med en tjej som har rätt så kass engelska och fattar inte vad vi vill ha. Men vi har pratat med sinoteket och dom hade ringt nånstans så vi ska förhoppningsvis kolla på dom idag. Och som vi förstod det så ska sinoteket ev kanske betala mellanskillnaden om vi inte hittar någon bra lägenhet i den prisklassen som vi blev lovade...men svårt att veta för han skrev konstigt. Men det är som det är vi vill bara ha en lägenhet.

Vi ska skriva in oss på skolan idag (vi fick veta det igår att :jomen ni ska skriva på dom där papperna som cupid har visat oss men inte förklarat för oss) sen ska vi nog kolla på fler lägenheter.

Kvällarna spenderar vi på vår favoritbar. Inte för att dricka utan mer för att vi har inget att göra och våra liv är pausade för all vår energi går till att fokusera på lägenhetsjakt och att lösa vår situation. Så på kvällarna vill vi som bara sätta oss på sunnybar och prata med dom underbara människorna som jobbar där. Såattsåärdet. Igår var vi dock ute på riktigt och for till kunmings mest populära klubb som heter SOHO, dom spelar grym musik där så det var som kul, vi for dit med en av saras kompisar som vi nu i efterhand tycker lite synd om eftersom vi dansade i princip hela kvällen medan han satt och höll i vår väska, inte så kul skulle jag tro, men han är kines så han satt som bara där och såg glad ut, hoppas han hade lite kul iallafall.

Jag måste bara tillägga att jag alltså har dansat med bumblebee!!!!
dom hade transformers som dansade till nån techno musik där på kvällen, optimus prime och bumlebee var dom utklädda till och eftersom det är mina favvo transformers var jag supertaggad och  gick och dansade med dom (eller jag rörde optimus för han (hon?såg ut som det var en tjej under dräkten)  och dansade med bumblebee!!)

jamen ja, där har ni det alltså. Första vecka i kunming och inget är löst typ....nu blir iaf skolan löst idag hoppas vi (fast vi redan trodde att den var det men ikke!) så kan vi bara fokusera på lägenhet. Dock är det ganska svårt att leta lägenheter med cupid för sara måste prata kinesiska med henne och liksom ofta sara kan kinesiska ordet för typ ”kylskåp, vardagsrum, nej vi vill inte betala ett år i förväg för det är 35 tusen så det är som en hel del pengar” men vi använder massa kroppsspråk så tror hon typ fattat vad vi söker....i början visade hon oss ju bara skitlägenheter eller gigantiska lyxlägenheter (hon visade oss alltså till en lägenhet med 4 stora sovrum, ett gigantiskt vardagsrum, ett jättestort badrum, ett lite mindre, två balkonger och kök...vi ba....vi är två studenter...det här är typ större än mitt hus?! Och vi hade berättat att vårat tak är 3tusen i månaden trots att vi blev lovade fint boende för ca 2tusen, så när vi står i denna gigantiska lägenhet frågar vi lite chockat vad den kostar egentligen så svarar hon lugnt ” 4500 i månaden kanske” vi ba.....jo för det var i den prisklassen vi letade boende i....inch...

det är ju dock tyvärr som i sverige och troligtvis alla andra ställen på jorden att 2or är som dyrare än tex en 4a om man tänker som att man är 2 personer respektive 4, alltså hade vi varit två till hade ju bara hyran i den stora lägenheten kostat typ 1000 kr i månaden, men nu är vi ju bara två och allt i den standarden som den fina stora lägenheten fast mindre rum ligger på ca 3500...eller som höjer dom det för att det är vi....plus att hon har fortfarande inte hittat en lägenhet som är som vi förklarade :två sovrum (behöver inte vara särskilt stora men ett ska finnas en säng och garderob) ett vardagsrum (där får det gärna finnas typ en soffa och ett rumsbord typ, behöver inte heller vara speciellt stort) ett kök(kylskåp och en vask räcker typ, gärna kokplattor om det finns typ men inget krav) och en toa( inte ett förråd som har ett hål i marken och en duch ovanpå den....helt seriöst jag är inte så himla fjollig av mig att jag inte kan godkänna en kinesiskstyle toalett (dvs typ en liggande pissoar på golvet) det tar ett tag att vänja sig vid dem men så hemskt är det inte men jag vill gärna ha en separat dusch....känner jag mig själv så skulle jag typ falla in i toan om den var under duschen...och det hade inte varit så kul...men liksom...så mycket kräver vi inte men vi får bara se lyxlägenheter och skitlägenheter så ...aah, men det löser sig nog..

nu blev det jättemycket text och ett väldigt tråkigt inlägg, ber om ursäkt för det, lovar att skriva lite roligare inlägg när vi väl har kommit till rätta och kunming känns påriktigt som hemma.
Här är iaf lite bilder från igår då vi satt på ett café halva dagen med vietnamesen Jack, hans jättegulliga flickvän feun (ingen aningen hur man stavar hennes namn men uttalas typ så) från Thailand och japanen Tsu. Fick dock ingen bild på henne för hon for lite tidigare än vi och vi hade photoshoot i slutet av cafedagen :) men ja, hoppas allt är fint där hemma eller vars ni nu än är :) nu ska vi försöka få tag i vår mentor som är sen...igen...pusshej!


aorry att den är sne...orkar inte vända :]

Justja en sista sak, fick en present av min kompis Justin för nån dag sen, han hade alltså köpt en hamster till mig ^^ så nu har jag och sara världens finaste lilla hamster som heter Tiger (justin som döpte honom) han är dock smått sär, fast på ett gulligt sätt, han äter på allt så håller man i honom så typ tuggar han på en, han äter på sitt hjul och på gallret till buren och på sitt hus och på allt förutom på maten som han alltid kastar ut ur matskålen och gräver ner...sen äter han spån istället...men han har världens energi så vi ska köpa en sån där boll som han kan vara i så kan han springa runt i lägenheten sen :) han är helt underbar iaf och gillar att klättra upp på min arm och upp på axeln sen sätta sig under mitt hår och äta på mina örhängen ^^ men ja nu ska jag sluta på riktigt, puss!



han är svår att ta kort på för han sitter aldrig still men där har ni honom.
mannen i våra liv

20110822

HOJ!

Okej så mycket har hänt och det mesta är inte superbra...

vi kom fram i Kunming efter lite förseningar själva resan gick som ändå helt okej, vi blev möta av en tjej och en kille som båda hade ganska kass engelska men som iallafall sa att vi skulle ta svarttaxi för det gick fortare, så vi följde som med dom, väl i bilen berättar hon på dålig engelska att hon sa ta oss till ”hotellet” vi var som....va? För som vi hade förstått det så hade vi redan en lägenhet fixad, men näe, hon tog oss till ett skabbigt hostel där vi fick checka in, trötta och förvirrade gjorde vi det bara för att få kunna gå och sova. Men det kändes ju inte superkul att vi tydligen inte har koll på nått..

morgonen efter kom hon tillbaka (hon presenterade sig som cupid i slutet av dagen innan) och frågade om vi behövde hjälp med något, efter en massa meningar på kinesiska (otroligt tur att sara kan prata lite) förklarade vi att vi borde ha en lägenhet, hon blir förvirrad för hon trodde vi skulle bo på hostel i ett år. (och nej vi vill inte bo i ett skabbigt litet enrum men glasdörrar till toaletten, trasigt varmvatten, utan internet och med utegångsförbud) så hon ringde sin lärare som sa att hon KANSKE kan fixa studentboende åt oss....kändes lovande...inch...men vi sa att vi behöver prata med sinoteket (organisationen i sverige som sköter språkkursen) och hon sen sa vi hejdå.

Den dagen spenderade vi med vänner och åt massa god kinesisk mat och kände att … jamen om vi måste bo på hostel till på tisdag så måste vi väl det...inget att göra åt (dom sa att det var ev på tisdag vi kunde flytta in) så vi hade som en trevlig dag och under kvällen for vi och hälsade på vår favoritbar och hade trevligt med alla som jobbar där, vid halvtolv tyckte vi att det var dags att åka tillbaka och sova. Vi kommer dit, sara försöker stänga toadörren...och den kolapsar i princip, jag försöker hjälpa till vilket resulterar i att glasdörren krossas och sara får en decimeterlång reva på benet.


Vi går till receptionen (där ingen kan engelska) och visar hennes sår och han tar henne till det skabbigaste sjukhus jag någonsin sett....där dom i princip rengör runt såret, tejpar fast en kompress

och ger henne massa tabletter (men berättar inte vad det är, hur hon ska ta det, hur länge, eller när) sen får vi sova i ett större rum som var fyllt med mögel överallt....morgonen efter ringer vi cupid och säger att hon måste komma asap. Hostellet har då också skaffat en tolk och dom får det på nått sätt att få det att låta som om det var vårt fel men i slutändan får vi pengarna tillbaka för en av nätterna och vi bryr oss inte utan vill bara därifrån.

Vi hade då pratat med Sinoteket som bestämmer sig för att betala 4stjärningt hotell tills vi fixat lägenhet så det gjorde vår situation lite bättre...vi kom hit och fick sova lite och samla krafter. Vi åker sen till ett ställe med internet då vi förklarar allt som hänt till sinoteket och till våra föräldrar (och amanda). Och vi mår lite bättre efter tröstande ord och vänliga ansikten.

Vi bestämmer oss den dagen att vi bara ska äta nått och sen gå och lägga oss för vi var som på bristningsgränsen...men vi hade pratat med cupid som sa att vi skulle få se lägenheter och få skjuts till ett riktigt sjukhus (mest för att få förklarat vad vi ska göra åt såret, hur vi ska rengöra det osv) så vi köper GossipGirl 3 säsonger och sitter och ser på det innan vi går och lägger oss.

När vi vaknar går vi och äter hotellfrukost och känner oss mkt bättre till mods, efter det dyker cupid upp och tar oss med till en taxi som för oss nånstans (sjukhuset trodde vi...men neeej) tydligen hamnar vi på något kontor där dom säger att vi inte betalat skolavgiften och inte anmält oss....så vi har ingen plats på skolan ...men vi blev som förvirrade för vi var inte på skolan utan bara något kotor så vi bestämde oss för att vi skulle prata med sinoteket innan vi gör något. Så vi frågar cupid om lägenheten och sjukhuset.

Hon säger att hon ska visa lägenheten hon hittat och ger oss en adress till det internationella sjukhuset. Efter att ha kommit till ett område ca 20 minuter från skolan (vilket vi inte tycker är speciellt nära) visar hon oss till något slags dorm, typ studentlägenheter...och vi får se singelrum med små äckliga toaletter och utan kök eller något...så vi sa att det inte var det vi ville ha, hon blev förvirrad igen men vi lyckades få henne att förstå att hon ska söka lägenheter inte studentboenden....

sen hittar vi en taxi och hon säger till taxichauffören vars han ska sen säger hon att nu måste hon gå...så vi for själva till ett sjukhus som vi inte visste vars det var och inte taxichauffören heller tydligen...men vi tar oss dit och dom säger att vi inte ska oroa oss utan det läker fint och bara hon rengör det ibland och inte använder shorts kommer det inte bli något problem, men om hon får feber  inom de närmaste timmarna så borde hon komma tillbaka.

Vi for då tillbaka till hotellet där vi nu sitter.
Pratade nyss med sinoteket igen och dom lovade att fixa allt och berättade att dom har pratat med skolan och vi är visst anmälda så vi ska inte tänka alls på det. Han sa även att han ska prata med cupid och förklara situationen lite till och förklara vad för typ av lägenhet vi letar efter.

Så ja, vi ska nog snart gå och äta lunch och ikväll ska vi fara och träffa lite vänner och få upp humöret lite, ...saras hår har dessutom förstört en hotellkudde..lol... ^^ men ja, hoppas ni alla har det fint, ville bara uppdatera lite :)
vi hörs!


20110819

CHINAAAAA!!!
näe...ger upp engelska biten...behöver nog träna min svenska ändå så jag inte glömmer den ^^ 
så nu blir bloggen svensk igen, sorrysorry...
men aah...
CHINAAAAAAA!!!!
nej okej riktigt så är det inte.
har sovit ca 2 timmar så supertaggad är jag inte riktigt än, kommer nog imorn.
men resan har gått smärtfritt och vi är som nöjda allt som allt
trots att flyget var 2 timmar försenat ;)
men sånt går ju som inte göra något åt.
alla har som varit trevliga och sara fick skicka iväg sitt bagage trots att det vägde lite för mkt ;)

nu sitter vi alltså i Beijing och jag pratar med mina kinesvänner och saknar ihjäl mig efter kunming
nog för att jag inte behöver vänta så länge eftersom vi boardar om ca en kvart ;D
sen blir det tre timmars flyg igen, sen framme!
och upphämtning på flygplatsen, känns skönt!

efter det blir det en lång dusch, middag på favvostället och sen en tur till walmart för lite nödvöndigheter!
längtaaaah

ps...sara har tydligen verkligen saknat kineser...det säger hon var tredje minut eller så...hon pratar mkt när hon reser...men det går ju att sluta lyssna ibland också ;D om man ler och nickar är hon som nöjd ^^

ha det fint allihop, puss!


mitt liv typ....indelat i tre små väskor....känns...fjuttigt...



väldigt artistig bild alltså!!! inch...men vi fick iaf gratisfika för flyget blev försenat ^^ score...och sailor moon!



med denna bild avslutar jag detta blogginlägg!
skriver nog mer imorn då jag sitter i min nya lägenhet!!!!iih...aah...jo...hmm...hoj!

20110812

My awesome keychain

Spent they day with the one and only Amdy!!

i do miss her and it's going to be weird to go to the other side of the earth without her,

but it's a good kind of missing

I know i always will have her.

and when i'm old and telling stories about my life,

I will definitely tell stories from our trip together

because you really learn a lot by traveling
it's a weird feeling to live in a suitcase for 3 month...

you learn a lot about yourself.


but yeah, it was nice spending some time with her,

helped her find some clothes and bought an earring for myself

(i need to stop buying things, im like a shopaholic or something)
tonight im going to spend time with Korre which im really looking forward to, last time i'm going to see her before i leave i guess....super weird...im saying goodbye to people every day now, so weird. but it's not many days left now...not even a week. and tomorrow i'm going to pack just about everything. so yeah, looking forward like crazy (because im weird and loves stupid things like packing and cleaning)
I just realized how many times i've written the word “weird” haha lolz what ever.
so erhm...bye! ;D


20110809




You know the worst part about workout is not the actual work (not that i like that part eighter) but it's the fact that it hurts like crazy the day after...i'm never working out again....(not really but whatever...still hurts)

 

And because Cim had to reschedule again i spent the day being sore and feeling incredibly sorry for myself...i did however pick out my new haircolor so gonna color my hair on Monday :)

 

Tomorrow i need to go shopping...the last time before i leave i suppose, and i just sold my old computer so now i have some money to spend ^^

 

So yeah, that's how exciting my life is at the moment!

im thinking of maybe going to the movies or something before i leave...because...well that's one of my favorite thing to do and in china they don't have salted popcorn because they want to make everything sweet and not salty...a big minus side to china...just saying ;D

 

So anyway, Just said bye to my brother who's going to pick up this girlfriend and then they're off to Turkey! so now i won't see him until, well....next year i suppose...unless he comes visit me in china :P

 

so yeah, take care, xoxo


20110808

I really can't seem to be good at this blogging thing, but i'm keep trying i suppose!



Only 10 more days before i leave this country, it's feel surreal and distant yet close and nervewracking.

i'm super excited and super anxious at the same time, but i'm so happy i'm not going alone, i think that would have been to much for me to handle ^^



I spent this saturday being sober at a party, not the ultimate weekend but it was still so much fun! well i always have fun when im with Korre but Samme and Johannas party really was awesome, and they should have them more often. It was so great to meet all those people that you don't know you've missed until you see them.

then i spend my sunday with Sara because she's finally returned from Luleå and we planned some more and tried to figure out some numbers and stuff. it was still a lot of fun, even it she disses my movies.


i have awesome taste in movies.

the plan today was to hang with Cim but we had to prosponed it because she didn't have the time today, so we'll spend time together tomorrow instead before i meet up the the one and only Grabbz.

Now i'm gonna go blow-dry my hair and get ready for a day out in the sun!

that was sarcasm btw....it's raining....so i'll probably regret blow-drying my hair since it will be destroyed anyway.

but oh well,talk to you later

xoxo


20110804

Sorry for the bad updates
i don't actually do much these days so i don't really have to much to write about :P
that's actually not true eighter, i just don't know how to start the post
but yeah, so since Sara is in Luleå at the moment i've spent a lot of time with these people ^^

and she's making me wish i was home in october, but i guess i will be able to meet the little bundle of joy when i return next summer ^^
And this girl keeps reminding me how much i've missed/is going to miss just hanging out and talking about everything and anything..
This girl...well im just gonna miss her

And i am at the moment in the middle of a Harry Potter Marathon, we've just taken a long break, gonna continue next thursday though ^^
This girl is moving away from Skellefteå and im super excided for her!! :D
and this girl right here...this is the first time in like a year that i don't live with her...which is really wierd, but luckily she's coming to visit me in china right before she starts her new life in korea! she also just told me that there will be an amazing concert in china in october that i need to be at...im so lucky i have her to tell me these things!

I really don't like this city but im going to miss it like crazy...im wierd like that...
and ofcourse there are a lot of other people i'm going to miss, and hopefully i will have the time to meet them before i go, but i guess it will be hard for me to meet this girl
She's in Italy now and won't be home until i've already left which sucks and i'm gonna keep missing her until i meet her next year!



OK so that is what i've done these few weeks, spent time with these people, but i've also been productive and today i'm pretty much ready for leaving!
CSN is fixed, the visa is fixed, the flight is booked and the only thing left to do is buy some stuff i want to have with me to china and to take some shots, which i have booked time for, so...im all set and ready and super excided and just can't wait...only 14 days left now
ttyl
oh yeah, and i was stupid and cut off all my hair...oh well, you live you learn, it will grow back ^^
bye!

RSS 2.0